Wie is Annelies Verseveld

annelies

De vijf ritmes zijn ontwikkeld door Gabrielle Roth. Het is een simpele dansmeditatie door 5 verschillende bewegingsvormen:

vloeiend, staccato, chaos, lyrisch, stil

Samen vormen ze een  W A V E  van beweging en energie. Ieder ritme nodigt uit om op een andere manier te dansen. Hierdoor worden er verschillende energieën in je lichaam aangesproken. Het is actief bezig zijn en meditatie in een. Elke  W A V E  is anders.

Vloeiend – Voeten, aarde, doorgaande beweging
Staccato – Heupen, vuur, expressie
Chaos – Hoofd, water, loslaten, overgave
Lyrisch – Vingertoppen/tenen, lucht, licht, ruimte
Stilte – Adem, levend aanwezig in hier en nu

Ik zie er naar uit je te ontmoeten op de dansvloer!

Mijn lessen beginnen om 19:15 (inloop tot half 8) en eindigen om 21:15.

 

Sinds 1993 geïnspireerd door de 5 ritmes, dans ik al jaren mijn leven. In 2011 en ben ik door Gabrielle Roth en haar team opgeleid tot docent. En daarmee is een grote droom uitgekomen.

Dans
In de dans vind ik mijn (bewegings)vrijheid en plezier. Ik leer me te verbinden met wat er in mij beweegt, met de ander, met het grote geheel. En zo oefen ik in veranderen. Dit vergroot mijn levensvreugde, creativiteit, bewegingsruimte en verwondering. Dit wil ik graag met jullie delen.

Docent
Verder werk ik sinds 1998 met veel plezier als docent nieuwsgierigheid op een middelbare school waar ik lessen geef in drama/kunst en dans.

Inspiratie
Inspiratie vind ik in de natuur, het zitten bij een vuurtje, het ritme van de seizoenen, het kloppen van mijn hart, vrienden en vriendinnen, mijn dochter, kunst, muziek… Kortom: het leven zelf.

Tevens heb ik de opleiding tot Psychosynthese Counseler Gids afgerond.

Bezoek de website voor meer informatie

sfeervolle culturele ruimte in de nieuwe stad