Huur De Danswerkplaats

Ben jij dans- of bewegingsdocent, coach of  zoek je een hele bijzondere, inspirerende ruimte voor jouw activiteit (lezing, workshop, vergadering, inspiratiesessie): De Danswerkplaats kan ook jouw (vaste) plek worden. De Danswerkplaats faciliteert, inspireert je om samen te werken en helpt je op weg. Deze zomer is De Danswerkplaats veel beschikbaar voor jouw activiteiten. Neem contact op om te bespreken of jouw wensen passen! De Danswerkplaats kan niet gehuurd worden voor (grote) feesten.

De Danswerkplaats is een culturele ruimte met bijzonder fijne sfeer, opvallende industriële details en gelegen in de bruisende Nieuwe Stad, met veel interessante buren! Samenwerken met al deze ondernemers is eenvoudig en versterkt je.

De ruimte zelf is 130 m2 groot, prachtig licht en hoog. Verende houten vloer (zojuist vernieuwd: Junckers!), spiegelwand, goede geluid- en lichtinstallatie, keukenblokje met koelkast, 37 fantastische fauteuils, goede akoestiek (een complete akoestische wand en aan 3 zijden bovenin akoestische panelen). Alles is er voor een fijne les, workshop of bijeenkomst.

bijzondere industriele details
bijzondere industriele details

Naast De Danswerkplaats is restaurant Hoog Vuur voor lunch of diner. Ideaal als je een workshop, dagactiviteit etc. wilt organiseren met lunch of diner.  Mail De Danswerkplaats voor tarieven (staffel, afhankelijk van intensiteit en moment van de dag) en voorwaarden.

sfeervolle culturele ruimte in de nieuwe stad