Contact / adres / route

Contact (voor route, scroll naar beneden)

LET OP!!!!! zorg dat je je SPAM box controleert als je een berichtje stuurt, daar kan het antwoord in terecht komen!!!! Reactie van De Danswerkplaats komt altijd binnen 24 uur.

  Telefoonnummer: +31 (0)6 51049470

  Adres/Route: Oude Fabriekstraat 20,  3812NR Amersfoort. Dit is op het terrein van de oude Prodentfabriek. Ingangen zijn aan de Kleine Koppel (hoofdingang), vanaf het parkeerterrein Oliemolenhof en aan de Overijsselsestraat. Op het terrein geldt een parkeerverbod!

  Route danspoppetjes danswerkplaats

  Tomtom: Zet op je tomtom de kruising: Kleine Koppel, Brabantsestraat. Vanaf daar verder de stad uit, kun je gratis parkeren. Hoofdingang terrein (te voet!)  is bij Kleine Koppel 70, de straat waar je inloopt heet Oude Fabriekstraat. Het is niet toegestaan om op het terrein te parkeren, er wordt streng gehandhaafd.

  Betaald parkeren: parkeerterrein Oliemolenkwartier (tot 22.00 uur betaald parkeren: 2,10 per uur, max 7,10 per dag, alle dagen) en dan door het poorthuisje het fabrieksterrein oplopen (recht op Hoog Vuur af, rechtsom is de blauwe deur). Of de parkeergarage Eemplein, max 7,10 euro per dag.

  Op het terrein: loop door de Oude Fabriekstraat tot restaurant Hoog Vuur, vlak naast hun ingang,  rechts de blauwe deur met nummer 20. Binnen linksaf.

  sfeervolle culturele ruimte in de nieuwe stad