Wie is Victoria Murillo de Koning

Ik ben Victoria Murillo de Koning, eigenaar van IK BEN ik dans.

Ik ben een afgestudeerd psychologe uit El Salvador, een Dans- en bewegingstherapeute (Master in Dance Therapy, MDaT), en een gecertificeerde Peuter- en kleuterschrijfdans docent, Rots & Water en CARRYOGA trainer.

Van 2009 tot 2012 heb ik gewerkt als psychomotorisch therapeut in de GGZ met kinderen en volwassenen. In 2012 heb ik IK BEN ik dans opgericht en sindsdien geef ik dansles en danstherapie aan peuters en kleuters (en hun ouders).

Als therapeut en docent heb ik ruime ervaring opgedaan zowel in Midden Amerika als in Nederland in het werken met mensen met verschillende achtergronden en vragen. Ik daag mijn cliënten uit om te communiceren, weerbaarder te worden en ondersteun hun mogelijkheden daarin.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Danstherapie (NVDAT). De NVDAT is aangesloten bij de Federatie voor Vaktherapeutische beroepen (FVB) en (kandidaat) geregistreerd bij de Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen.

Victoria kun je bereiken via haar website.

sfeervolle culturele ruimte in de nieuwe stad