SunD dance, spetterende zondagmiddag dansworkshops

Logo trans acht

SunD dance

Je zondagmiddagen worden leuk! Nu is er de  SunD dance; spetterende zondagmiddag dans bootcamps. Hou je van dansen en wil je wel eens iets anders proberen? Of wil je iemand verrassen met een bijzondere dansworkshop?

9 April: Dominicaanse Bachata: Sandra Maugeri met Richendel Inecia. Deze Bootcamp neemt je mee in de wereld van de Dominicaanse Bachata ook wel ‘Bachata Autentica’ genoemd. Je leert een goede basis van deze super stijl met veel voetenwerk en bodymoves. De focus ligt daarbij op musicality, footwork en het leren herkennen van de instrumenten.  De Dominicaanse Bachata wordt meer en meer populair, dus grijp je kans om dit nu te leren  op deze heerlijk intensieve manier! Bovendien krijg je stukjes choreo die zo worden aangeleerd dat je ze op verschillende manieren kan toepassen.  

De uitgenodigde docenten zijn allemaal absolute specialisten op hun dansgebied en gaan jullie 2,5 uur onderdompelen in hun eigen stijl. En om de middag goed af te ronden kun je na de workshop nog een uurtje blijven om te oefenen.

De deuren gaan open om 13.30 uur, start workshop om 14.00 uur, pauze om 15.30 en einde workshop om 17.00 uur. Je hebt dan nog tot 18.00 uur de tijd om te oefenen.

Kosten per persoon: 25 euro. Opgeven zonder partner is mogelijk en veel workshops zijn solo dansen. Maximaal 40 deelnemers per workshop, vol=vol. Inschrijfformulier is onderaan deze pagina.

Het complete overzicht voor  seizoen 2016/2017 was/is: 

September: West Coast Swing (partner dans): Manoah Bernabelah

Oktober: Jazz Routines (solo dans): Michael Schuuring

November: Flamenco (solo dans):  Mario Garcia Filmpje van een van zijn lessen.

December: Burlesque (solo dans): Red Satine

Januari: Lindyhop (partner dans): Richard en Yvonne

Februari: Samba (solo dans): Claudia Beleza.

Maart: Boogie Woogie (partner dans): Edwin Boom en Jolanda  Filmpje van de workshop van vorig jaar met Ben Furieux.

April: Dominicaanse Bachata: Sandra Maugeri met Richendel Inecia.

Mei: Afrikaans (solo dans): John Kayongo

Juni: Reggeaton / Dancehall (solo dans): Bruno Carvalho

Inschrijven: 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer, bij voorkeur mobiel (verplicht)

SunD dance workshops:

Vragen/naam partner/aanvullende info?

Vorig seizoen geweest:

13 september  Charleston (solo dans): Jessica Bouva. “Op een mooie zonnige Koninginnedag – tja, het is alweer een tijdje geleden – zag ik een aantal mensen enthousiast dansen op live jazz muziek. Datwilde ik ook! Sindsdien heb ik me in het swing dansen gedoken: Lindyhop, blues, solo jazz en charleston. In deze dansen kan ik mijn eigen stijl – gevoed door het West-Afrikaanse dansen – kwijt.
In deze charleston workshop leggen we de nadruk op het solo dansen. Aan de hand van een routine oefenen we diverse charleston bewegingen. We maken daarbij gebruik van originele charleston nummers, New Orleans jazz en electro swing. Tot de SunD dance!”

Hier een inspiratiefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=-qOhpGekxnIHier  een inspiratiefilmpje!

11 oktober Samba (solo dans): Claudia Beleza. Filmpje van de workshop!

8 november Boogie (partner dans): Ben Furieux en Jolanda Filmpje van de workshop!

13 december Blues (partner dans): Marielle en Richard Hier een filmpje van de les.Richard en Marielle in actie tijdens een Cabaret avond:
Zie www.thebluesjoint.nl voor meer informatie over Bluesdansen.

13 maart Balboa (partner dans): Monique en Michel Filmpje Monique en Michel (eerste act)

10 april Burlesque (solo dans): Red Satine. Het is ons gelukt… we hebben Red Satine kunnen ‘strikken’ om ons 2,5 uur lang mee te nemen in de verleidelijke wereld van Burlesque. Dus zoek je lange handschoenen, je netpanty’s en hakken op en leer teasen en flirten.

8 mei Housedance (solo dans): Dennis (Moyotribe) Hierbij een filmpje! Dennis is docent bij MoyoTribe en was een van de docenten bij een item over Housedance bij Klokhuis. (onderaan!) http://www.hetklokhuis.nl/algemeen/Dansen%20met%20Do/House%20dance

sfeervolle culturele ruimte in de nieuwe stad